muziek in beeld

Video

El Fatso

Naast fotografie kan je bij LightMyFerry ook terecht voor videoclips en aftermovies.

 

The Damned Few - Why

THE DAMNED FEW

Why

De videoclip van The Damned Few

De knalharde rockband ‘The Damned Few’ staat bekend om de heerlijke ruige vuiligheid die ze in de nummers stoppen. Ook bij de single Why is dat weer het geval.

De zangeres van deze band heb ik eerder leren kennen, omdat we geen enorme hekel aan elkaar hebben besloten we eens met de band te gaan zitten om te kijken of we een toffe clip konden maken.

Als snel was duidelijk dat alles kapot moest! We hebben ons best gedaan een videoclip te maken die pas bij de ranzige vuiligheid van de band.

De release van deze single werd direct opgepakt door Never Mind The Hype (video van de week), Brothers in Raw en IDVI-Agency. De recensies hiervan zijn hieronder te lezen:

Bij de opname van de videoclip was de onovertroffe fotografe Maaike Ronhaar aanwezig. Niet alleen een ongelofelijk goede fotograaf maar ook een geweldig mens! Zij heeft de foto’s gemaakt die je hier ziet, hieronder de link naar haar website!

Maaike Ronhaar
Maaike Ronhaar
Maaike Ronhaar

Roos Zwaans

YOGA

Roos Zwaans

Promo voor Roos Zwaans

Roos Zwaans geeft Zwangerschapsyoga, Mama & Baby Yoga en Partnerworkshops.

Samen met Roos hebben we een korte Promo gemaakt die de sfeer en rust van zwangerschapsyoga weergeeft.

 

El Fatso - Touch Base

El fatso

Touch Base

De videoclip van El Fatso

Met de Rotterdamse rockband El Fatso ben ik in contact gekomen toen ik een gig van ze ging fotograferen in Rotown, het bekende poppodium in Rotterdam.

Met de band klikte het direct, we hielden contact en deden af en toe een fotoshoot. Op het moment dat ik een keer mocht meespelen in een videoclip van de band (Ketama) kwam het idee om mij de volgende videoclip te laten maken.

Over de inhoud van de clip heb ik al de vrijheid gekregen, we wilde een verhaal vertellen over de verstotenen, dit alles natuurlijk (zoals we van El Fatso gewend zijn) gepaard met waanzin, humor en een tikje agressie.

 

In de week dat de clip uitkwam werd het gelijk “Video van de week” bij Never Mind The Hype (NMTH). Link naar NMTH en andere publicaties hieronder:

Wil jij de Fatso’s op een andere manier zien? Dat kan!
Er is namelijk ook een Blooper versie gemaakt van wat er allemaal mis ging tijdens het schieten van de clip? De slappe krijgen, de serveerster door de zaak gooien, een glas dat van tafel klettert, kortom: neem een kijkje op de set:

El Fatso
Contact

Wilt u meer weten, mail gerust!

info@lightmyferry.com