Tim Akkerman - Pubtour

Pubtour

Tim Akkerman

Aftermovie Tim Akkerman

Wie mij kent weet dat ik al een tijd fan ben van de van Tim Akkerman, zijn muziek speelt  een grote rol in ons leven en de tekst van zijn nummer “Winner” stond zelfs op het geboortekaartje van onze dochter Pip.

Door de jaren heen heb ik ben regelmatig mee geweest met Tim om wat foto’s te maken, maar ik had nog niet eerder gefilmd. Daarom was ik heel erg blij toen Tim belde om te vragen of ik een paar showtjes mee wilde bij zijn Pubtour!

Tijdens zijn Pubtour geeft TIm een akoestische show in een intieme setting. Hij doet de kleinere zaaltjes aan om echt dicht bij de mensen te komen met zijn muziek, gevoelige nummers worden afgewisseld met energieke nummer, die voor de gelegenheid zijn omgetoverd naar akoestische versies. Dit alles (natuurlijk) met een flinke portie Haagse Humor.

De eerste drie shows van deze tour ben ik mee gegaan om een sfeerimpressie te maken, in Hengelo (de Cactus),  Arnhem (Luxor Liver) en in Hoofddorp (C-punt) mocht ik meemaken hoe Tim de zaal meeneemt in zijn muzikale leven.

Tim Akkerman
Tim Akkerman
Tim Akkerman
Contact

Wilt u meer weten, mail gerust!

info@lightmyferry.com