Sylvie Stone - Self Respect

passie project

Sylvie Stone

Sylvie Stone - Self Respect

Gelukkig mag ik zeggen dat de mannen van Sylvie Stone ondertussen goede vrienden zijn geworden. Nadat ik ze de eerste keer zag spelen in de Bibelot in Dordrecht wilde ik meer van ze zien! Ik besloot ze te vragen of ik vaker voor ze mocht fotograferen.

Van het één kwam het ander en ik werd de vaste fotograaf van Sylvie Stone.

Het moment dat ik serieus met filmen aan de slag ging kwam tegelijk met de wens van de band om een videoclip te gaan maken.

Het idee van de videoclip is door Jonas bedacht, dit in combinatie met zijn fascinatie voor films zorgde ervoor dat we al begonnen met een goed beeld van hoe de creatie eruit moest zien.

De videoclip heeft er niet alleen voor gezorgd dat we iets moois kunnen laten zien en een mooie tijd hebben gehad, maar ook het voortbestaan van de band heeft en enorme boost gehad en wij zijn als vrienden hechter geworden. Over dit proces hebben Teun en Jonas een interview gegeven aan het Brabants Dagblad. Hieronder de link naar dat artikel.

Contact

Wilt u meer weten, mail gerust!

info@lightmyferry.com