Jennie Lena - Pop en Colour Festival

respect yourself

Jennie Lena

Aftermovie Jennie Lena

Jennie Lena, jazeker: Jennie Lena!

Uiteraard kennen de meeste mensen haar van The Voice of Holland, waar ze in de blind auditions “Who’s Loving You” zong en direct viral ging met meer dan 50 miljoen views, deze cover van The Jackson 5 verraad al een klein beetje haar muzikale voorkeur. Naast nummer van Michael Jackson, Prince en Etta James heeft Jennie ook heel veel ongelofelijk mooie eigen nummers.

Een combinatie van eigen nummers en soulvolle covers gezongen met een stem die vuur spuwd is wat je kan verwachten wanneer je naar een show van Jennie Lena gaat.

Jennie heb ik leren kennen via vriend en muzikaal genie Marlon Pichel (waar ik ook een aftermovie voor mocht maken). Marlon werkt veel samen met Jennie en ze hebben samen een aantal nummers geschreven. Marlon was zo lief om mijn naam een keer te noemen en voor we het wisten mocht ik met haar mee!
Na deze Aftermovie hebben we elkaar nog regelmatig gezien voor foto’s, video’s, wereldverovering, restauranttips en vooral om heel veel te lachen. Want met deze Amsterdamse chick kan je ongelofelijk hard lachen! Zelfs als Rotterdammert!

Jennie Lena
Contact

Wilt u meer weten, mail gerust!

info@lightmyferry.com