Hannah Mae - Tuckerville

Enschede

Hannah Mae

Aftermovie Hannah Mae
Tuckerville

Hannah Mae is een Nederlandse zangeres uit Emmen die doorbrak toen haar debuutsingle, Back to You, gebruikt werd bij een grote landelijke reclame. Kort daarna stapte ze over naar Nederlandstalige muziek. Samen met de Belgische superster Metejoor heeft ze een grote hit met het nummer “Wat Wil Je Van Mij”. Dat in België 25 weken op nummer één heeft gestaan! Metejoor was ook bij Tuckerville om deze hit samen te spelen!

Hannah Mae stond in 2023 in de tent bij de laatste editie van Tuckerville, het festival van Ilse de Lange. Hannah zit ook bij het label van Ilse de Lange – Spark Records. Naast het optreden in de tent van Tuckerville mocht ze ook twee nummer spelen in de mobiele studio van Radio Veronica op het festival terrein, maar de grote baas Ilse de Lange nog wat kwam meezingen.

Een tijdje geleden heb ik al eens mogen fotograferen van Hannah Mae, toen in LantarenVentser in Rotterdam namens Brothers in Raw. Daar stond ze met een kleine intieme bezetting, vooral van de kleine breekbare nummers was ik erg onder de indruk. Ik bleef haar volgen en er stond zelfs een nummer van haar op toen onze dochter werd geboren, hoe toepasselijk ook; het nummer was “Little Things” die wij samen in onze bevallings-lijst hadden gezet.

Omdat ik Hannah Mae bleef volgen zag ik dat Sem, een oude bekende van me, de geluidsman van Hannah was geworden. Met Sem had ik eerder gewerkt en besloot hem eens te vragen of ze interesse zouden hebben in een Aftermovie en voordat ik het wist mocht ik mee naar Enschede! Deze samenwerking beviel heel erg goed en het zou dus goed kunnen dat ik vaker met deze groep leuke mensen mee mag!

Hannah Mae
Hannah Mae
Hannah Mae
Hannah Mae
Contact

Wilt u meer weten, mail gerust!

info@lightmyferry.com