Contact

  Wil jij ook foto's, een videoclip of aftermovie?

  Wil jij ook foto’s van jou en je band, zowel op het podium als backstage? Of wil je een bandfoto voor op posters, platen, CD’s, onderzetters, teenslippers, kazoos of cavia-truien? Ga je de studio in en wil je daar graag een professionele shoot van?

  Wil jij een videoclip, promofilm of aftermovie? Geen enkel probleem! Heb je al een compleet idee in je hoofd of heb je nog geen idee, we gaan er samen uitkomen!

  Aarzel dan niet en neem contact met mij op. Alles is bespreekbaar!

  Feuerengel

  De zaal stroomt langzaam vol met mensen, mensen die al tijden geleden een kaartje hebben gekocht en zich de hele week verheugen op deze show. Langzaam wordt het warmer en rumoeriger, de handdoeken en biertjes worden alvast op het podium gezet voor de artiesten. Dan gaat het zaallicht uit en wordt de zaal stil. De eerst akkoorden klinken door de ruimte en onder luid applaus rennen de artiesten het podium op. Zwetend zingt de zanger in de microfoon, terwijl de gitarist op zijn knieën een solo uit zijn gitaar tovert. Magische momenten die je alleen kan ervaren als je erbij bent! Die magie probeer ik als fotograaf te pakken! Als het lukt om die emotie en dat gevoel vast te leggen op de gevoelige plaat, is dat het mooiste dat er is!

  Ferry C. Alblas

  Concertfotograaf

  Contact

  Wil je meer weten, mail gerust!

  info@lightmyferry.com